• Στο γραφείο MGXM Architects M. Gonzalez C. Malama προσπαθούμε καθημερινά:

  Να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που να συμβάλουν δραστικά στην επιτυχή κατασκευή και προώθηση οικοδομικών έργων.

  Να προσφέρουμε κτήρια που να λειτουργούν παραδειγματικά στη σύγχρονη οικοδομική δραστηριότητα.

  Να αποτελούν σημείο αναφοράς στο περιβάλλον τους, να ξεχωρίζουν για την αισθητική τους και την επιτυχημένη ένταξη στον τόπο που τα φιλοξενεί.

  Να αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητες που προσφέρει το περιβάλλον για εξοικονόμηση ενέργειας, μέσω αρχών του σύγχρονου βιοκλιματικού σχεδιασμού.

  Να ικανοποιούν τις ανάγκες και τις επιθυμίες του χρήστη.

  Να προσφέρουν υψηλό αίσθημα άνεσης. Η άνεση προέρχεται από την ιδανική διαστασιολόγηση του χώρου, τις συνθήκες φυσικού αερισμού και ηλιασμού και άλλες πολύτιμες λεπτομέρειες που αναβαθμίζουν τη διαβίωση στους χώρους.

  Με πρόβλεψη και με εξαιρετική επικοινωνία με τους πελάτες θέτουμε και ακολουθούμε αρχές σχεδιασμού, σύμφωνες με τη σκοπιμότητα της επένδυσης.

  Στόχος μας είναι να κάνουμε τους πελάτες μας υπερήφανους για το γεγονός ότι μας εμπιστεύτηκαν.

 • MARIO GONZALEZ

   
  Αποφοίτησε από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2005. Από το 2003 ασχολήθηκε με τη διδασκαλία τρισδιάστατων προγραμμάτων και εργάστηκε ως μελετητής σε σημαντικές μελετητικές εταιρείες της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας ως αρχιτέκτονας. Παρακολουθεί τακτικά σεμινάρια και ημερίδες σχετικά με την αρχιτεκτονική, το βιοκλιματικό σχεδιασμό και την σύγχρονη δόμηση. Το 2007 σχημάτισε το γραφείο MGXM Αρχιτέκτονες σε συνεργασία με τη Χριστίνα Μάλαμα.
   
 • ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΛΑΜΑ

   
  Αποφοίτησε από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2007. Από το 2004 ασχολήθηκε με τη διδασκαλία τρισδιάστατων προγραμμάτων, τις αρχιτεκτονικές μελέτες και την τρισδιάστατη παρουσίαση κτιρίων. Εργάστηκε σε σημαντικά αρχιτεκτονικά γραφεία και ασχολήθηκε με επιτυχία στον χώρο της αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων και το σχεδιασμό επίπλων. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος του γραφείου MGXM Αρχιτέκτονες.
   
 • ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ

   
   Αποφοίτησε από το τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων (ΕΑΔΣΑ) της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και το 2016 ξεκίνησε τη συνεργασία με το γραφείο MGXM Αρχιτέκτονες.